Felvételi tájékoztató

A BUDAPEST XXII. KERÜLETI BUDAI NAGY ANTAL GIMNÁZIUM FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓJA
a 2018/19-es tanév 7. és 9. évfolyamára az alábbi címen érhető el:
Felvételi tájékoztató

JELENTKEZÉS

7. évfolyamba: a jelentkezési lap kitöltését a jelentkező/szülő önállóan kezdeményezheti
9. évfolyamba: a jelentkezési lapok kitöltését a jelentkező általános iskolája végzi
Az egyéni jelentkezés során a felvételi lapokat (tanulói adatlap és jelentkezési lap(ok)) a jelentkezőnek, illetve a szülőnek a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára létrehozott felületén kell előállítani, majd továbbítani kell a továbbtanulásra kiszemelt középfokú iskolákba, illetve az Oktatási Hivatalba.
A KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program egyéni jelentkezők számára program 2018 januárjában – az általános felvételi eljárás kezdetén – lesz elérhető az Oktatási Hivatal honlapján.
Felhívjuk a figyelmüket, hogy az idei tanévtől a kézzel kitöltött felvételi lapok feldolgozására nincs lehetőség, ezért NE HASZNÁLJÁK az interneten különböző honlapokon megtalálható, korábbi tanévi felvételi lap nyomtatványokat.

SZÓBELI VIZSGÁK - BEOSZTÁS

A szóbeli vizsgákra a beosztást a jelentkezési lapok beérkezéséhez igazodva tudjuk elkészíteni. A jelentkezés határideje központilag 2018. február 19., így a végleges beosztást csak ezt követően tudjuk közzétenni, a már meghirdetett formában: az iskola kapuján kifüggesztve, valamint az iskola honlapján.
A meghirdetett szóbeli időpontjaink változatlanok.